Hovedretter og pasta

  • Oksemørbrad af dansk kødkvæg fra “himmerland” 289,-

    Ca. 220 gr. Oksemørbrad af dansk kødkvæg, grønt og kartoffel og hjemmelavet glace

  • Pebersteak af “Greater Omaha” 269,-

    250 gr filetsteak, med hjemmelavet pebersauce, grønt og pommes frites

  • Steak af “Greater Omaha” med hjemmerørt Bearnaise 269,-

    250 gr filetsteak med grønt og pommes frites

  • Supreme kyllingebryst 229,-

    Min. 200 gr supreme kyllingebryst med grønt, kartofler og urtesauce

  • Vagtler i koket 269,-

    2 braiserede vagtler serveret i kroket med svampe og rodfrugter

  • Kulmule 259,-

    Kulmulefilet (torskefamilien), urtepanko, grønt, dagens kartoffel og hjemmerørt hollandaise sauce

  • Havkat 279,-

    Havkatfilet, grønt, dagens kartoffel og champagnesauce

  • Pasta med oksemørbrad svampe 159,-

    Flødesauce, svampe, oksemørbrad samt urter

  • Pasta med supreme kylling og chorizo 159,-

    Flødesauce, kylling supreme bryst, chorizo samt urter

  • Pasta med koldrøget laks og krebsehaler 159,-

    Flødesauce, rød peber, samt urter